Es busquen empreses solidàries per participar a la campanya “Reyes Majos”

Reyes Majos, un projecte social de Nadal, destinat a la ciutadania i a les empreses socialment responsables.

Durant 14 anys, la Fundació Miaportación ha organitzat el projecte social de Nadal, Reyes Majos. Un projecte que es duu a terme en col·laboració amb entitats socials d’Espanya per viure el Nadal amb esperit solidari, en el qual persones vulnerables escriuen la carta als Reis i gràcies a la màgia dels Reis Majos, veuen complerts els seus desitjos.

El fet que les empreses acullin aquest projecte per viure un Nadal solidari entre els treballadors és molt significatiu. És un exemple clar de com una empresa pot buscar accions concretes perquè els seus valors i compromisos socials es visquin des de dins i ser així coherent amb la seva responsabilitat social. Projectes com Reyes Majos contribueixen a construir marques amables, socials i atractives, i crear empreses on l’ambient de treball sigui agradable. Acollir aquest tipus d’iniciatives és també una manera de provocar un impacte en els empleats, els clients i la societat.

Ja estan obertes les inscripcions per a les empreses socialment responsables interessades a participar-hi. Les inscripcions dels particulars començaran el 2 de novembre. Esperem amb il·lusió que moltes empreses acullin aquesta oportunitat per viure de manera solidària el Nadal i poder complir tots els desitjos que es demanen als Reis Majos.

La Fundació Llars Compartides és una de les entitats, beneficiàries d’aquesta magnífica iniciativa!

Amplir informació