Les llars

Cohabitatge senior a Barcelona

El projecte compta amb 9 llars en diferents barris de Barcelona. A cada llar conviuen 3 o 4 persones entre homes i dones amb un total de 31 persones grans, amb una edat mitjana de 70 anys i sense cap malaltia que dificulti la convivència. Totes les persones són beneficiàries de pensions baixes i no disposen d’altres recursos. Persones que fins entrar a viure a les llars compartides vivien en habitatges insegurs i/o inadequats1

Reprodueix vídeo
EXPERIÈNCIES

Envellir en companyia és viure millor!

“Abans no tenia ganes de tornar a casa i ara venir a casa és molt maco"

Saturnino Pascual "Nino"

"Jo m'havia acostumat a viure sol, però estic content de ser aquí. Som com una petita família"

Joan Teixidó.

"En Jaime arriba de vegades una mica més tard, quan tots ja són a les seves habitacions o a punt de ficar-se al llit. Va porta per porta i pica suament per desitjar-los bona nit. En aquell moment la Paulina se sent reconfortada i pensa que és molt feliç"

Jaime Ramos i Paulina Fernández

"No haver de patir cada mes per pagar un lloguer tan alt és un respir: “ara puc sortir a fer un cafè o al cine”. A més, hi ha moltes persones al darrere d’aquest programa: “tenim la garantia de saber que elles estan al nostre costat. Em sento molt segura”, diu l’Anna molt agraïda i contenta per gaudir d’aquest pis"

Anna Cardozo

"No me muevo de aquí. Aquí ya he encontrado compañeros, no perdona, algún amigo"

Agustín Alcaraz

"Estic molt agraït. Jo penso que em sento més jove"

Jesús Artigas

"Tots hauríem de tenir la possibilitat de tenir un habitatge digne. Tant important com la salut,com l‘educació és tenir un sostre digne"

Francesc Cervera

Gestionem 12 llars, 9 a Barcelona i 3 a Badalona.
Atenem a 48 persones grans