Congrés Internacional Social Housing Festival

El congrés internacional d’habitatge social més important d’Europa concentrarà prop de 2.000 assistents i celebrarà tres sessions plenàries i una seixantena d’activitats al voltant de vuit seus, entre elles el Palau de Congressos de Barcelona.

Del 7 al 9 de juny. No t’ho perdis! nosaltres anirem.

En qüestió de pocs dies, Barcelona rebrà centenars de visitants procedents de tot el món en motiu de la celebració de la quarta edició del Festival Internacional de l’Habitatge Social (International Social Housing Festival, ISHF), que tindrà lloc a la capital catalana el 7, 8 i 9 de juny.

L’ISHF suposa el congrés internacional d’habitatge social més important d’Europa i per a aquesta quarta edició compta amb prop de 2.000 persones inscrites, el doble que l’edició anterior, celebrada el juny passat a Hèlsinki. L’objectiu de l’esdeveniment és el de fomentar el debat al voltant de les polítiques públiques d’habitatge i abordar els múltiples desafiaments a què ha de fer front el sector de l’habitatge públic, social i cooperatiu per garantir el dret a l’habitatge universal.

Una iniciativa de Housing Europe, la Federació Europea d’Habitatge Públic, Cooperatiu i Social, que impulsa conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i fins a 200 entitats sòcies de tot el món que ho fan possible.

Així doncs, l’ISHF actua de nexe d’unió entre centenars de professionals del sector, com promotors i gestors d’habitatge social i assequible, centres de recerca, professionals, autoritats locals, residents i activistes. Entre els assistents, s’espera que el 40% procedeixi de Catalunya i d’Espanya, el 50% de la resta d’Europa i el 10% restant d’altres parts del món.