20è Aniversari de la Fundació: 2003-2023

Enguany celebrem 20 anys de vida i d’experiència!

Continuarem acompanyant a les persones grans amb el cohabitatge com una opció de vida.

Tot va començar de la mà del Sr. Agustí Gómez Passolas l’any 2003, una persona gran jubilada, inquieta i preocupada per els problemes d’habitatge per a la gent gran.

Amb la finalitat de trobar solucions a aquest problema, va crear un grup de recerca amb membres de l’Associació Conex, una entitat de gent gran voluntària de promoció de l’envelliment actiu, de la que va ser el fundador i President. D’aquest grup, va emergir el concepte de la llar compartida.

20 anys més tard gestionen 12 habitatges i treballem per a 48 persones grans en risc de vulnerabilitat.

Premis obtinguts:
2018:
L’INAP (Institut Nacional de l’Administració Pública), inclou ell model de les llars compartides a un repositori públic com a bona pràctica innovadora.
Accèssit als Premis de la Fundación DomusVi a la categoria professionals del sector.

2016: Premi d’Innovació social. Obra Social La Caixa. Un reconeixement a l’important esforç que fan les entitats socials aportant solucions innovadores a les problemàtiques i transformant l’evolució dels valors socials.

2013: La Casa de les Idees. Ajuntament de Barcelona. Per donar resposta a una doble necessitat solcial: paliar els riscos de la gent gran i dinamitzar el mercat de l’habitatge.